Ansiktsbehandling med Decleor

Klassisk ansiktsbehandling (inkl 15 min ryggmassage) 75 min, 855 Kr
Lång skön renande behandling som passar alla hudtyper. I behandlingen ingår: Lättare ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, massage av ansikte, hals och dekoltage samt avslutande mask.

Ansiktsbehandling 60 min, 755 Kr
Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, massage av ansikte, hals och dekoltage samt avslutande mask.

Ansiktsbehandling mini 35 min, 555 Kr
En skön uppfräschande behandling för dig som bara vill ha en stunds avkoppling. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, akupressur samt avslutande mask.

Djuprengörande ansiktsbehandling
60 min, 735 kr
75 min, 795 kr
För dig med mycket orenheter och förstorade/tilltäppta porer. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, ånga, portömning samt avslutande mask.

Ansiktsmassage + mask 45 min, 535 kr
För dig som inte har så mycket orenheter. I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, massage av ansikte, hals och dekoltage samt avslutande mask.

Ansiktsbehandling klassisk man 75 min, 855 kr
En behandling med produkter anpassade för män. I behandlingen ingår: Lättare ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, massage av ansikte, hals och dekoltage samt avslutande mask.

Ansiktsbehandling Man 60 min, 755 kr
Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, massage av ansikte, hals och dekoltage samt avslutande mask.

Ansiktsbehandling VIDA lyx 120 min, 1395 kr
För dig som vill känna dig som en prinsessa eller prins! Här får du 25 min ryggmassage, ansiktsrengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, massage av ansikte, hals och dekoltage, specialmask anpassad efter din hudtyp samt en hand-armmassage med en paraffininpackning.